“Оградни системи” ЕООД  разполага  с набор от разнообразни машини, с които да гарантира перфектно изпълнение на всяка поръчка. Инвестираме в модерно и високоефективно оборудване за механична обработка, което в съчетание с висококвалифицирания и опитен екип от оператори, технолози и инженери, гарантира качествената обработка на детайлите в срок и на конкурентна цена.

Разкрояването на стомани чрез използването на лазерна технология е една от най-бързо развиващите се технологии в областта на металообработката на плоска листова стомана.
Ние работим със специална машина за фибролазерно рязане, която комбинира високо концентрираната енергия на лъча и прецизното управление. Предимствата й са, че значително се намаляват технологичните операции, има минимална зона на термичния разрез и висока производителност.

Сред множеството от машини, с които си служим е и хидравличната огъваща машина за огъване на плътни и валцовани профили с различно сечение и тръби с голям радиус, както и спираловидно огъване на тръби и профили.

Разгледай, изтегли PDF