Ние произвеждаме и монтираме всички видове огради за частни и бизнес клиенти и разбираме, че движещата сила на една успешна компания за огради е да осигури достъпно и надеждно обслужване. Разбирането на индивидуалните нужди и бюджет на всеки клиент ни позволява да предлагаме решения, които да ви помогнат и да персонализират вашите нужди.

Производствената ни база е с обща площ от 4500 кв.м. и се намира в индустриалната зона на гр. Петрич.

Производствените ни възможности са: производство на електро-заварена мрежа на рула, производство на габиони, плетене на оградна мрежа, производство на бодлива тел, прахово боядисване, щанцоване, огъване на профили и тръби, изправяне на тел, струговане, огъване на ковано желязо, лазерно рязане и пробиване.

Предлагаме и възможност за изпълнение на индивидуални поръчки.

“Оградни системи” ЕООД е с традиции в проектирането, производството и монтажа на оградни системи. Нашите специалисти са висококвалифицирани и работят с цифрово програмно управление и продуктите за 3D CAD-CAM моделиране Radan.

Основната ни цел е предлаганите от нас артикули да са с гарантирано високо качество и произход, произведени по най-съвременни технологии и с грижа за околната среда. Нашата мисия е да обслужим бързо и качествено всеки клиент, който се нуждае от ограда – големи строителни инфраструктурни предприятия, малки и средни компании, частни лица и да предложим персонализирани решения. Разгледайте нашата широка гама продукти за оградни системи и не се колебайте да се свържете с нас или да поискате персонализирана детайлна оферта.

Ние сме на вашите услуги!