Разберете повече за нашите услуги!

Разберете повече за нашите услуги!

За да гарантираме перфектното изпълнение на всяка поръчка, независимо от нейния обем и специфика, ние разчитаме на професионални специалисти в областта и работим само с най-висококачествените материали и машини.

Услугите, в които сме се специализирали са: 

Благодарение на модерният файбър лазер, с който работим можем да отрежем листови метали, алуминий, месинг, мед и неръждаема стомана. Лазерното рязене е сред най-модерните технологии, които позволяват процесът да протече точно и бързо и не на последно място е ценово ефективен! Сред най-големите предимства на лазерното рязане е, че детайлите успяват да бъдат изпипани, срезовете загладени и в масовият случай не се нуждаят от допълнителни обработки. Благодарение на файбър лазерът, освен всички продукти, който са необходими за оградната система, на която сте се спрели, могат да бъдат създадени и красиви персонални декорации, рекламни пана и друг тип метални съоръжения за вашия дом и градина

50

Ако желаете те да бъдат в избран от вас цвят, може да се доверите на нашето прахово боядисване, което спомага за увеличаване на корозионната способност на елементите. Методът е изключително подходящ за боядисване и защита на всички метални изделия, тъй като чрез него боята се нанася електростатично и то във фин равномерен слой. След като боята се нанесе, следва изпичане на фурна при 200 градуса по целзий. Тази услуга е изключително подходяща за финално полагане на последния слой боя, който трябва да бъде устойчив и с блестящ и завършен вид. Модерната линия за прахово боядисване, с която разполагаме, освен с разнообразие от цветова гама, ви гарантира бързина при извършване на поръчката. С този метод си гарантирате издръжливост на покритието и се подсигурявате срещу неприятно стичане на боя или наслояване.

Сред най-търсените услуги е и огъване на метални профили – ПЕЗ с правоъгълно и кръгло сечение. Ние разполагаме с профилоогъващата машина, която позволява процесът да се случи. Често при необходимост от огъване на тръби с голям диаметър има риск от увреждане на Огъваме прецизно с абкант детайли с дължина до 8 метра и предлагаме огъване на улуци за производствени сгради, оранжерии и др. Освен изработката на стандартните ни продукти с удоволствие ще работим заедно по ваша идея и проект и ще съобразим всички важни фактори, за да бъде крайният резултат не само високофункционален, но и впечатляващ със съвършени детайли. За нашите бутикови услуги и за щипка вдъхновение за вашия дом или градина прочетете тук.

Галерия

Comments are disabled.