Оградната система – рамката за вашия имот

Оградната система – рамката за вашия имот

Да избереш как да очертаеш своя дом, да прецениш какъв е най-точния “контур” на твоята собственост, може да се окаже истинско предизвикателство, ако не познаваш правилния партньор, за който няма ограничения в ограждането. Ние вярваме, че оградата за вашия дом, градина, земеделски парцел или бизнес имот е като рамката за картината. Без нея произведението на изкуството… просто не е пълно. И точно както за изкуството няма граници, така и ние не спираме, докато не намерим най-съвършения избор за вашия личен казус. Знаем, че всеки случай има своя специфика и че всеки клиент има свое виждане за това как ще изглежда “рамката” на неговия дом, ето защо предлагаме широка гама от продукти, с които да изградим най-добрата оградна система за вас.

Елемент на оградната система са металните оградни стълбове, които притежават три изключително важни предимства – разумна цена, ниско тегло, висока якост и издръжливост, а най-хубавата им “черта” е, че монтажът на мрежата или паната към стълбовете се извършва изключително бързо, лесно и здраво! Освен с правоъгълен стоманен профил, може да изберете и кръгли такива. Те са горещо поцинковани, и със завършващо PVC покритие и с тях могат да се изграждат абсолютно завършени оградни системи. Предпочитано, но не задължително е PVC покритието, тъй като и поцинкованият стълб е достатъчно издръжлив на атмосферни влияния.

Сред най-предпочитаните от клиентите са оградните системи с оградните пана, които са с доказано качество и дълготрайност.
Могат да задоволят и най-високите изисквания за естетическа визия и се предлагат в почти всички цветове по RAL. Те са изключително удачен избор, ако вашата цел е ограждане на стопанства, спортни площадки, паркинги, производствени цехове, складови бази, вилни селища, жилищни комплекси, паркове,градинки, но също така са предпочитан избор и при потребители, които търсят ограда за частния си двор.

Изработват се от горещо поцинкована тел и са основен елемент от цялостната оградна система, включваща в себе си пана, стълбове и фиксиращи аксесоари, за да покрива всички изисквания на клиентите за различни нива на защита.
Освен лесния монтаж и здравината, сред основните предимства, на които ще се радвате, ако изберете оградните пана за част от вашата оградна система е чудесното съотношение на цена:качество!
Друг вариант за ограждение може да бъде някоя от различните видове мрежи, които предлагаме в комбинация с избрания от вас вид ограден стълб. Този вариант ви гарантира здрава, устойчива на атмосферни влияния и създаваща простор ограда.

Неизменна част от оградната система са вратите – пешеходни и гаражни. Те могат да бъдат стандартни – на панти или плъзгащи. Предлагаме разнообразие от варианти – изпълнени с пълнеж от оградни пана, метални ламели и др. Във всеки вариант водещи са  вашите изисквания със спецификите на имота.
Многообразието и качеството на продукти, с които да изградите желаната и най-подходяща за вашия имот ограда е важно, но това, което прави процеса завършен и гарантира 100% удовлетворяващ резултат е персоналния подход. Знаем, че всеки случай има своята специфика и трябва да бъде разгледан лично, затова не се колебайте да се свържете с нас и заедно ще обсъдим кой е най-правилния избор за вашата оградна система и ще се погрижим тя да бъде монтирана бързо и качествено – защото всяка картина се нуждае от най-точната за нея рамка.

Галерия

Comments are disabled.