Вашата нестандартна и креативна идея е нашият най-желан проект!

Вашата нестандартна и креативна идея е нашият най-желан проект!

Вие имате нестандартна идея? От хората сте, чийто представа не влиза в типичните рамки и общо предлаганите продукти? Въображението ви танцува между няколко проекта и търсите някой, достатъчно отговорен и креативен да изпълни вашите желания? На точното място сте! Тук, където няма граници за творческата фантазия. Знаем, че всеки проект има своите специфики и вярваме, че всяка поръчка е голяма и че всеки детайл е важен. Обичаме предизвикателствата и нестандартните поръчки, които развиват нашия креативизъм и сме истински щастливи, когато видим удовлетворението след крайния резултат у всеки наш клиент.

Нестандартно приложение, нетипичен размер или творческа визия – независимо колко щури са вашите идеи с удоволствие ще ги чуем и ще обсъдим заедно кой е най-правилният път до реализирането им. Благодарение на професионалните машини, които използваме в нашата практика и дългогодишния опит с нашите клиенти – крайният резултат винаги впечатлява. Желаете да вкарате красиви персонални елементи тип “ковано желязо” във вашия дом, във въображението ви живее страхотен проект за персонално барбекю, нуждаете се от декоративни пана, боядисани в желан от вас цвят, рекламни елементи и надписи, декорация за вашата градина или друга на пръв поглед невъзможна идея – свържете се с нас и да започваме да творим заедно!

Освен абсолютно нестандартни проекти и декоративни идеи, предлагаме изработка на всеки един от нашите продукти в персонални размери.

Ако вече сте чули “прекалено висока ограда желаете”, “отворът няма как да е в такъв размер”, “това не присъства в нашия каталог” е време да забравите ограниченията и да освободите фантазията си.

Готови сме да изработим композиции в различни нестандартни размери.

Споделете ни какво си представяте и заедно ще изчистим всички детайли по съвместното ни приключение!

Comments are disabled.