Володя Стоянов избра габиони от Fences за изграждане на ДУХОВЕН ХРАМ.
Еко жилище в синхрон с природата!

Володя Стоянов избра габиони от Fences за изграждане на ДУХОВЕН ХРАМ.
Еко жилище в синхрон с природата!

Винаги сте мечтали вашия дом да има естествен вид и в него бетона и желязото да са в минимални количества?

Искате да създадете това духовно пространство, в което сливането ви с природата да не е за сметка на удобното и дълготрайно решение за вашия двор и градина?!

Еко отговорът на вашите търсения се нарична габион.

Потопете се в еко жилището на Володя Стоянов, който избра габионите за изграждането на своя духовен храм в полите на планина Беласица. Популярният, обичан от хиляди българи фолклорен изпълнител Володя Стоянов заложи на естествените материали за изграждане не само на оградата на своя Духовен храм, но и чрез функционалността на габионите бяха разпределени и отделни парцели в имота и беше създаден красив кът за отдих.

Володя Стоянов грабна възможността, която предоставят габионите и изгради своя Духовен център в симбиоза със заобикалящата имота природа и сега се радва на кътче, сляло се с планинския пейзаж, в който дървото, камъкът и зеленината властват над бетона и желязото, точно това зарежда твореца да твори.

С помощта на габиона се изграждат жилищни и санитарни помещения, манастирски пейки, цветарници, подпорни стени от габиони, пълни с естествен планински камък.

Вижте повече тук.

Comments are disabled.